Trustpilot

Consessiehouder Nissan, Renault en Dacia

MAAK EEN AFSPRAAK

Consessiehouder Nissan, Renault, Dacia en Stephex

SJABLOON: CONTENT OVER 2 KOLOMMEN -------------->

Gratis opladen

U kunt uw wagen gratis opladen aan de laadpalen in onze vestigingen in Brugge en Knokke-Heist.

 

Ook thuis uw wagen opladen is tegenwoordig gemakkelijk: met een 32A thuislaadinstallatie en de 6,6 kWh lader aan boord laadt u de 30 kWh batterij van uw Nissan Leaf helemaal leeg tot helemaal vol in vijfenhalf uur. Hiermee kunt u 125-200 kilometer rijden, meer dan genoeg voor de meeste ritten.

Voor huizen zonder een thuislader of op momenten dat u op weg bent en geen snellaadstation kunt vinden, beschikt de Nissan LEAF elektrische auto over een standaard laadkabel. Hoewel deze langzamer werkt dan de andere opties, kunt u laden in elk stopcontact dat u tegenkomt. De Nissan LEAF elektrische auto wordt ook geleverd met een kabel voor gebruik bij openbare laadpalen. Met de CHAdeMO snellaadaansluiting, links van de standaard laadaansluiting, kunt u inpluggen bij openbare laadstations en 80% laadvermogen bereiken in max 30 minuten.

Met de NissanConnect EV app vindt u eenvoudig de dichtsbijzijnde oplaadstations bij u in de buurt. Deze app is beschikbaar voor Apple en voor Android.

 

Ook Renault maakt het opladen eenvoudig! Met het R-Link navigatiesysteem kunt u in uw Z.E.-wagen alle laadpunten in de buurt of bij de plaats van aankomst bekijken. R-Link is perfect geïntegreerd in de centrale console en leidt u probleemloos naar de laadpunten!

Uw Renault Z.E. thuis heropladen? Heel eenvoudig! Het volstaat uw elektrische wagen te koppelen aan een stopcontact dat hier speciaal voor werd voorzien. Dit stopcontact, geplaatst door een bevoegde technicus, biedt u de mogelijkheid om uw wagen volledig op te laden in 4 tot 10 uur. Met Renault TWIZY is het nog eenvoudiger. U kunt de wagen ook aansluiten op een klassiek elektrisch stopcontact van 220 Volt.

 

 

Trustpilot